parusahaan BUBUKA

Baoding satia Industri Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2005, anu perenahna di National High-tech Industrial Park Baoding, Propinsi Hebei Province, nu specializes di R & D, produksi jeung jualan bahan baku pikeun produk kaséhatan, anu produk utama nyaéta natrium hyaluronate, extracts kolagén, pancreatin, pépsin, pabrik jsb na diékspor ka leuwih ti 20 nagara kayaning Amérika, Eropa, Asia.

Baoding satia Industri Co., Ltd. geus ngembangkeun ti sababaraha urang di awal ngadegna na ka ngadegkeun tina sistem layanan sampurna: kadali kualitas, jualan, pamasaran, dokuméntasi, sanggeus-jualan.

Produk langkung

tampilan produk

Natamycin ieu dipaké pikeun nyegah kana supa dina pangan. Éta aktif ngalawan yeasts na molds, tapi teu baktéri. Hal ieu ngajadikeun eta merenah keur dipake dina pangan nu ripen sanggeus ngolah. Cai mibanda kaunggulan leuwih pengawet kimia tradisional. Teu mangaruhan rasa. Cai mibanda kirang dampak / gumantungna dina kaasaman dahareun.

News parusahaan

Naon pancreatin

Aplikasi tina olahan olahan énzim énzim nu ayeuna salah sahiji suplemén gizi paling éféktif aya. Énzim hartina molekul nu bisa nyepetkeun réaksi kimia - aranjeunna tiasa ngabantu ngahasilkeun molekul anyar, megatkeun molekul nu molekul link babarengan, sarta ngabagi ...

Nyaéta asam Hyaluronic plant

Hyaluronic acid is edible ? Hyaluronic acid, also known as hyaluronate ,and referred as Ha, for many people, we all know HA is a "natural moisturizing factor", it can be used in cosmetics, and the modified HA also is a good subcutaneous tissue filler, it also can be used...

  • Kualitas anu kahirupan perusahaan teh.