KOMPANIA HYRJE

Baoding Besnik Industry Co, Ltd, themeluar në vitin 2005, është e vendosur në National Park teknologjisë së lartë të Baoding Industrial, Hebei Province, e cila është e specializuar në R & D, prodhimit dhe shitjes së lëndëve të para për prodhimet shëndetësore, produktet kryesore e të cilit janë Hyaluronate natriumi, ekstrakte kolagjenit, pancreatin, pepsinë, bimore etj dhe të eksportuara në më shumë se 20 vende të tilla si Amerika, Evropa, Azia.

Baoding Besnik Industry Co, Ltd ka zhvilluar nga disa njerëz në fillim të krijimit të saj për vendosjen e një sistemi të shërbimit të përsosur: kontrollin e cilësisë, shitje, marketing, dokumentacionit, pas shitjes.

më shumë Produkte

ekran produkt

Natamycin është përdorur për të parandaluar të kërpudhat në ushqime. Ajo është aktive kundër majatë dhe moulds, por jo bakteret. Kjo e bën atë të përshtatshëm për përdorim në ushqime që piqen pas përpunimit. Ajo ka avantazhe mbi preservatives tradicionale kimike. Kjo nuk ndikon shije. Ajo ka më pak ndikim / varësinë mbi aciditetin e ushqimit.

Kompania News

Çfarë është pancreatin

Aplikacionet e përgatitjeve përgatitjet enzimë enzimë janë aktualisht një nga më të shtojcave ushqimore efektive në dispozicion. Enzimat janë molekula që mund të përshpejtojë reaksion kimik - ata mund të ndihmojnë të gjenerojnë molekula të reja, të thyer molekulat se molekulat e lidhur së bashku, dhe të ndarë ...

Është acid Hyaluronic ngrënshëm

Hyaluronic acid is edible ? Hyaluronic acid, also known as hyaluronate ,and referred as Ha, for many people, we all know HA is a "natural moisturizing factor", it can be used in cosmetics, and the modified HA also is a good subcutaneous tissue filler, it also can be used...

  • Cilësia është jeta e ndërmarrjes.