НАС ВОВЕД

Baoding верен индустрија копродукции, Ltd е основана во 2005 година, се наоѓа во Baoding национален високо-технолошки индустриски парк, Хебеј покраината, која е специјализирана во R & D, производство и продажба на суровини за здравствени производи, чии главни производи се натриум хијалуронат, колаген, панкреатин, пепсин, растителни екстракти итн и се извезуваат во повеќе од 20 земји, како што се Америка, Европа, Азија.

Baoding верен индустрија копродукции, Ltd има развиено од неколку луѓе на почетокот на своето формирање до воспоставување на совршен систем на услуги: за контрола на квалитетот, продажба, маркетинг, документација, по продажбата.

повеќе производи

производ дисплеј

Natamycin се користи за спречување на габа во храната. Тоа е активен против квасци и мувли, но не и бактерии. Ова го прави лесен за употреба во храна која зрее по обработка. Таа има предности во однос на традиционалните хемиски конзерванси. Тоа не влијае на вкусот. Таа има помало влијание / зависноста од киселоста на храна.

компанијата Вести

Што е панкреатин

Апликации на ензимски препарати ензимски препарати во моментов се еден од најефикасните додатоци во исхраната на располагање. Ензими се молекули кои може да го забрза хемиска реакција - тие можат да ви помогне да произведуваат нови молекули, се скрши молекули со врски што водат молекули заедно, и да се подели на ...

Е хијалуронска киселина за јадење

Hyaluronic acid is edible ? Hyaluronic acid, also known as hyaluronate ,and referred as Ha, for many people, we all know HA is a "natural moisturizing factor", it can be used in cosmetics, and the modified HA also is a good subcutaneous tissue filler, it also can be used...

  • Квалитетот е животот на претпријатието.