COMPANY PURWAKA

Baoding Setya Industry Co., Ltd. didegaké ing taun 2005, dumunung ing National High-tech Industrial Park Baoding, Langkawi Hebei, kang specializes ing R & D, produksi lan dodolan bahan mentahan kanggo kesehatan produk, kang produk utama sodium hyaluronate, mbeber kolagen, pancreatin, pepsin, tanduran etc lan diekspor kanggo luwih saka 20 negara kayata Amerika, Eropa, Asia.

Baoding Setya Industry Co., Ltd. wis dikembangaké saka sawetara wong ing awal diadegaké kanggo kabentuké sistem layanan sampurna: kontrol kualitas, sales, marketing, dokumentasi, sawise-sales.

Products More

tampilan Product

Natamycin digunakake kanggo nyegah kanggo jamur ing panganan. Aktif marang yeasts lan cetakan, nanging ora bakteri. Iki ndadekake trep dienggo ing panganan sing ripen sawise Processing. Wis kaluwihan liwat preservatives kimia tradisional. Iku ora mengaruhi roso. Wis kurang impact / katergantungan ing acidity saka pangan.

News Company

Apa pancreatin

Aplikasi saka ancang-ancang ancang-ancang enzim ensim saiki salah siji saka nutrisi tambahan paling efektif dhuwur. Enzim iku molekul sing bisa nyepetake reaksi kimia - padha bisa bantuan generate molekul anyar, break molekul sing molekul link bebarengan, lan dibagi ...

Asam hialuronat becik ditonton

Hyaluronic acid is edible ? Hyaluronic acid, also known as hyaluronate ,and referred as Ha, for many people, we all know HA is a "natural moisturizing factor", it can be used in cosmetics, and the modified HA also is a good subcutaneous tissue filler, it also can be used...

  • Quality punika gesang ing perusahaan.